РНП з виробничого навчання



РОБОЧА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ
з професії «Кухар (3-5 розряд)»
(Термін навчання 2 роки)
№ тем уроку
                 Назва професій на тем
Кількість годин

Кухар(3 розряд)


1.Виробниче навчання
1 семестр

     1
Ознайомлення із закладом ресторанного господарства. Інструктажі з безпеки праці та пожежної безпеки на виробництві (в кухні-лабораторії)
6
     2
Робота в цеху для миття посуду
6
     3
Механічна кулінарна обробка овочів,грибів
24
     4
Механічна кулінарна обробка риби, приготування напівфабрикатів
24
    5
Механічна кулінарна  обробка м’яса ,м’ясопродуктів,сільськогосподарської птиці, субпродуктів, приготування напівфабрикатів.
30
    6
Приготування страв з круп ,макаронних виробів і бобових
18
    7
Приготування супів
18
    8
Приготування  страв з яєць
12
    9
Приготування страв і гарнірів з овочів
36
   10
Приготування прісного тіста та виробів  з нього
30

                                                                           Всього годин;
    204

2  Виробнича практика
2 семестр

    1
Ознайомлення із закладом ресторанного  господарства   Організація охорони праці на підприємстві
    7
    2
Самостійна робота кухаря 3 розряду
    371

Кваліфікаційна пробна робота


                                                                           Всього годин;
    378

Всього 3 розряд:
582
  
«Кухар»( 4 розряд)


2 Виробниче навчання

    1
Механічна кулінарна обробка риби та приготування рибних напівфабрикатів
18
    2
Приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці
24
    3
Приготування супів
24
    4
Приготування соусів
12
    5
Нарізання овочів складними формами
12
    6
Приготування страв і гарнірів з овочів та грибів
18
    7
Приготування страв з яєць та сиру
12
    8
Приготування страв і гарнірів з крупів, макаронних виробів і бобових
6
    9
Приготування страв з риби та морських продуктів
18

3 семестр

    10
Приготування страв з м’яса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів
24
    11
Приготування  холодних страв і закусок
24
    12
Приготування солодких страв і напоїв
12
    13
Приготування тіста та виробів з нього
18
    14
Організація обслуговування
6

                                                                              Всього годин:
    228

2 Виробнича практика

    1
Ознайомлення із закладом ресторанного господарства Система  охорони праці на даному підприємстві
    7
    2
Самостійна робота кухаря 4 розряду
    336

Кваліфікаційна пробна робота


                                                                                  Всього годин;
   343

                                                                             Разом 4 розряд:
571

«Кухар» (5 розряд) 
4 семестр


1 Виробниче навчання

    1
Приготування  супів
12
    2
Приготування соусів
12
    3
Приготування страв  з овочів
6
    4
Приготування страв з риби та морепродуктів
18
    5
Приготування страв з м’яса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів
18
    6
Приготування холодних страв і закусок
18
    7
Приготування солодких страв і напоїв
12
    8
Приготування тіста та виробів з нього
18
    9
Приготування страв лікувально-профілактичного харчування
12
   10
Приготування страв дієтичного та дитячого харчування
12
   11
Організація обслуговування
6

                                                                          Всього годин;
144

2 Виробнича практика

    1
Ознайомлення із закладом ресторанного господарства.
Система охорони праці на даному підприємстві
    7
    2
Самостійна робота кухаря 5 розряду
371

Кваліфікаційна пробна робота


                                                                                 Всього годин;
378

                                                                                      Разом 5 розряд :
522

Разом за курс навчання :
1675
   


РОБОЧА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ
з професії «Кухар( 3-4 розряду)»
                                                            (термін навчання 3 роки)
теми
Назва професії та теми
РНП

«Кухар» ( 3 розряду )



І. Виробниче навчання

1.      
 Ознайомлення із закладом ресторанного господарства. Інструктаж з безпеки праці та пожежної безпеки на виробництві (в кухні-лабораторії)
6
2.      
Робота в цеху для миття посуду
12
3.      
Механічна кулінарна обробка овочів, грибів
60
4.      
Механічна кулінарна обробка риби, приготування напівфабрикатів
54
5.      
Механічна кулінарна обробка м'яса, м'ясопродуктів, сільськогосподарської птиці, субпродуктів, приготування напівфабрикатів
54
6.      
Приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових
42
7.      
Приготування супів
54
8.      
Приготування страв з яєць
24
9.      
Приготування страв і гарнірів з овочів
42
10.             
Приготування прісного тіста та виробів з нього
42

Всього годин:
204

ІІ. Виробнича практика

1.
Ознайомлення із закладом ресторанного господарства. Організація охорони праці на підприємстві
7
2.
Самостійна робота кухаря 3 розряду
236

Кваліфікаційна пробна робота


Всього годин:
343

Разом 3 розряд:
547




«Кухар» ( 4 розряду )



І. Виробниче навчання

1.      
Механічна кулінарна обробка риби та приготування рибних напівфабрикатів
18
2.      
Приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці
30
3.      
Приготування супів
24
4.      
Приготування соусів
12
5.      
Нарізання овочів складними формами.Елементи оформлення страв
12
6.      
Приготування страв і з овочів та грибів
18
7.      
Приготування страв з яєць та сиру
12
8.      
Приготування страв  і гарнірів з крупів,макаронних виробів і бобових
6
9.      
Приготування страв з риби та морських продуктів
30
 10.       
Приготування страв з м’яса,сільськогосподарської птиці та субпродуктів
24
   11.
Приготування холодних страв і закусок
24
12. 
Приготування солодких страв і напоїв
12
13.
Приготування тіста та виробів з нього
12
14.
Організація обслуговування
6

                                                                                           Всього годин:  
240

2. Виробнича практика.

1. 
Ознайомлення з закладом ресторанного господарства. Системи охорони праці на даному підприємстві
7
    2.    
Самостійна робота кухаря 4 розряду.
 Кваліфікаційна пробна робота
406
 
Всього годин:
448

Разом 4 розряд
688

Всього за курс:
1235

Комментариев нет:

Отправить комментарий