РОБОЧА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ
з професії «Кухар (3-5 розряд)»
(Термін навчання 2 роки)
№ тем уроку
|
Назва професій на тем
|
Кількість годин
|
Кухар(3 розряд)
|
||
1.Виробниче навчання
1 семестр
|
||
1
|
Ознайомлення із закладом ресторанного господарства.
Інструктажі з безпеки праці та пожежної безпеки на виробництві (в
кухні-лабораторії)
|
6
|
2
|
Робота в цеху для миття посуду
|
6
|
3
|
Механічна кулінарна обробка овочів,грибів
|
24
|
4
|
Механічна кулінарна обробка риби, приготування
напівфабрикатів
|
24
|
5
|
Механічна кулінарна
обробка м’яса ,м’ясопродуктів,сільськогосподарської птиці,
субпродуктів, приготування напівфабрикатів.
|
30
|
6
|
Приготування страв з круп ,макаронних виробів і бобових
|
18
|
7
|
Приготування супів
|
18
|
8
|
Приготування
страв з яєць
|
12
|
9
|
Приготування страв і гарнірів з овочів
|
36
|
10
|
Приготування прісного тіста та виробів з нього
|
30
|
Всього
годин;
|
204
|
|
2 Виробнича
практика
2 семестр
|
||
1
|
Ознайомлення із закладом ресторанного господарства Організація охорони праці на підприємстві
|
7
|
2
|
Самостійна робота кухаря 3 розряду
|
371
|
Кваліфікаційна пробна робота
|
||
Всього годин;
|
378
|
|
Всього 3 розряд:
|
582
|
|
«Кухар»( 4 розряд)
|
||
2 Виробниче навчання
|
||
1
|
Механічна кулінарна обробка риби та приготування рибних
напівфабрикатів
|
18
|
2
|
Приготування напівфабрикатів з м’яса та
сільськогосподарської птиці
|
24
|
3
|
Приготування супів
|
24
|
4
|
Приготування соусів
|
12
|
5
|
Нарізання овочів складними формами
|
12
|
6
|
Приготування страв і гарнірів з овочів та грибів
|
18
|
7
|
Приготування страв з яєць та сиру
|
12
|
8
|
Приготування страв і гарнірів з крупів, макаронних
виробів і бобових
|
6
|
9
|
Приготування страв з риби та морських продуктів
|
18
|
3 семестр
|
||
10
|
Приготування страв з м’яса, сільськогосподарської птиці
та субпродуктів
|
24
|
11
|
Приготування
холодних страв і закусок
|
24
|
12
|
Приготування солодких страв і напоїв
|
12
|
13
|
Приготування тіста та виробів з нього
|
18
|
14
|
Організація обслуговування
|
6
|
Всього годин:
|
228
|
|
2 Виробнича практика
|
||
1
|
Ознайомлення із закладом ресторанного господарства
Система охорони праці на даному
підприємстві
|
7
|
2
|
Самостійна робота кухаря 4 розряду
|
336
|
Кваліфікаційна пробна робота
|
||
Всього годин;
|
343
|
|
Разом 4 розряд:
|
571
|
|
«Кухар» (5 розряд)
4 семестр
|
||
1 Виробниче навчання
|
||
1
|
Приготування
супів
|
12
|
2
|
Приготування соусів
|
12
|
3
|
Приготування страв
з овочів
|
6
|
4
|
Приготування страв з риби та морепродуктів
|
18
|
5
|
Приготування страв з м’яса, сільськогосподарської птиці
та субпродуктів
|
18
|
6
|
Приготування холодних страв і закусок
|
18
|
7
|
Приготування солодких страв і напоїв
|
12
|
8
|
Приготування тіста та виробів з нього
|
18
|
9
|
Приготування страв лікувально-профілактичного
харчування
|
12
|
10
|
Приготування страв дієтичного та дитячого харчування
|
12
|
11
|
Організація обслуговування
|
6
|
Всього годин;
|
144
|
|
2 Виробнича практика
|
||
1
|
Ознайомлення із закладом ресторанного господарства.
Система охорони праці на даному підприємстві
|
7
|
2
|
Самостійна робота кухаря 5 розряду
|
371
|
Кваліфікаційна пробна робота
|
||
Всього годин;
|
378
|
|
Разом 5 розряд :
|
522
|
|
Разом за курс навчання :
|
1675
|
РОБОЧА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ
з професії «Кухар( 3-4 розряду)»
(термін навчання 3 роки)
№
теми
|
Назва професії та теми
|
РНП
|
«Кухар» ( 3 розряду )
|
||
І. Виробниче навчання
|
||
1.
|
Ознайомлення із закладом ресторанного
господарства. Інструктаж з безпеки праці та пожежної безпеки на виробництві
(в кухні-лабораторії)
|
6
|
2.
|
Робота в цеху для миття посуду
|
12
|
3.
|
Механічна кулінарна обробка
овочів, грибів
|
60
|
4.
|
Механічна кулінарна обробка
риби, приготування напівфабрикатів
|
54
|
5.
|
Механічна кулінарна обробка
м'яса, м'ясопродуктів, сільськогосподарської птиці, субпродуктів,
приготування напівфабрикатів
|
54
|
6.
|
Приготування страв з круп,
макаронних виробів і бобових
|
42
|
7.
|
Приготування супів
|
54
|
8.
|
Приготування страв з яєць
|
24
|
9.
|
Приготування страв і гарнірів з
овочів
|
42
|
10.
|
Приготування прісного тіста та
виробів з нього
|
42
|
Всього годин:
|
204
|
|
ІІ. Виробнича практика
|
||
1.
|
Ознайомлення із закладом ресторанного господарства. Організація охорони
праці на підприємстві
|
7
|
2.
|
Самостійна робота кухаря 3 розряду
|
236
|
Кваліфікаційна пробна робота
|
||
Всього годин:
|
343
|
|
Разом 3 розряд:
|
547
|
«Кухар» ( 4 розряду )
|
|||
І. Виробниче навчання
|
|||
1.
|
Механічна кулінарна обробка
риби та приготування рибних напівфабрикатів
|
18
|
|
2.
|
Приготування напівфабрикатів з
м’яса та сільськогосподарської птиці
|
30
|
|
3.
|
Приготування супів
|
24
|
|
4.
|
Приготування соусів
|
12
|
|
5.
|
Нарізання овочів складними
формами.Елементи оформлення страв
|
12
|
|
6.
|
Приготування страв і з овочів
та грибів
|
18
|
|
7.
|
Приготування страв з яєць та
сиру
|
12
|
|
8.
|
Приготування страв і гарнірів з крупів,макаронних виробів і
бобових
|
6
|
|
9.
|
Приготування страв з риби та
морських продуктів
|
30
|
|
10.
|
Приготування страв з
м’яса,сільськогосподарської птиці та субпродуктів
|
24
|
|
11.
|
Приготування холодних страв і закусок
|
24
|
|
12.
|
Приготування солодких страв і напоїв
|
12
|
|
13.
|
Приготування тіста та виробів з нього
|
12
|
|
14.
|
Організація обслуговування
|
6
|
|
Всього годин:
|
240
|
||
2. Виробнича практика.
|
|||
1.
|
Ознайомлення з закладом ресторанного господарства. Системи охорони праці
на даному підприємстві
|
7
|
|
2.
|
Самостійна робота кухаря 4 розряду.
Кваліфікаційна пробна робота
|
406
|
|
Всього годин:
|
448
|
||
Разом 4 розряд
|
688
|
||
Всього за курс:
|
1235
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий