Тематичний план з виробничого навчання



ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ
з професії «Кухар (3-4 розряду)»
(термін навчання 1,5 роки)

теми
Назва професії та теми
РНП

«Кухар» ( 4 розряду )



І. Виробниче навчання

1.      
Механічна кулінарна обробка риби та приготування рибних напівфабрикатів
18
2.      
Приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці
30
3.      
Приготування супів
24
4.      
Приготування соусів
12
5.      
Нарізання овочів складними формами.Елементи оформлення страв
12
6.      
Приготування страв і з овочів та грибів
18
7.      
Приготування страв з яєць та сиру
12
8.      
Приготування страв  і гарнірів з крупів,макаронних виробів і бобових
6
9.      
Приготування страв з риби та морських продуктів
30
 10.       
Приготування страв з м’яса,сільськогосподарської птиці та субпродуктів
24
   11.
Приготування холодних страв і закусок
24
12. 
Приготування солодких страв і напоїв
12
13.
Приготування тіста та виробів з нього
12
14.
Організація обслуговування
6

                                                                                           Всього годин:  
240 

2. Виробнича практика.

1. 
Ознайомлення з закладом ресторанного господарства. Системи охорони праці на даному підприємстві
7
    2.    
Самостійна робота кухаря 4 розряду.
 Кваліфікаційна пробна робота
406
 
Всього   годин
448

Разом 4 розряд
668




ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ
з професії  «Кухар (3-4 розряду)»
(термін навчання 3 роки)
теми
Назва професії та теми
РНП

«Кухар» ( 3 розряду )



І. Виробниче навчання

1.      
 Ознайомлення із закладом ресторанного господарства . Інструктаж з безпеки праці та пожежної безпеки на виробництві (в кухні-лабораторії)
6
2.      
Робота в цеху для миття посуду
12
3.      
Механічна кулінарна обробка овочів, грибів
60
4.      
Механічна кулінарна обробка риби, приготування напівфабрикатів
54
5.      
Механічна кулінарна обробка м'яса, м'ясопродуктів, сільськогосподарської птиці, субпродуктів, приготування напівфабрикатів
54
6.      
Приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових
42
7.      
Приготування супів
54
8.      
Приготування страв з яєць
24
9.      
Приготування страв і гарнірів з овочів
42
10.             
Приготування прісного тіста та виробів з нього
42

Всього годин:
204

ІІ. Виробнича практика

1.
Ознайомлення із закладом ресторанного господарства. Організація охорони праці на підприємстві
7
2.
Самостійна робота кухаря 3 розряду
301

Кваліфікаційна пробна робота


Всього годин:
308

Разом 3 розряд:
698



Комментариев нет:

Отправить комментарий