ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ
з професії «Кухар (3-4 розряду)»
(термін
навчання 1,5 роки)
№
теми
|
Назва професії та теми
|
РНП
|
|
|
«Кухар» ( 4 розряду )
|
|
|
|
І. Виробниче навчання
|
|
|
1.
|
Механічна кулінарна обробка
риби та приготування рибних напівфабрикатів
|
18
|
|
2.
|
Приготування напівфабрикатів з
м’яса та сільськогосподарської птиці
|
30
|
|
3.
|
Приготування супів
|
24
|
|
4.
|
Приготування соусів
|
12
|
|
5.
|
Нарізання овочів складними
формами.Елементи оформлення страв
|
12
|
|
6.
|
Приготування страв і з овочів
та грибів
|
18
|
|
7.
|
Приготування страв з яєць та
сиру
|
12
|
|
8.
|
Приготування страв і гарнірів з крупів,макаронних виробів і
бобових
|
6
|
|
9.
|
Приготування страв з риби та
морських продуктів
|
30
|
|
10.
|
Приготування страв з
м’яса,сільськогосподарської птиці та субпродуктів
|
24
|
|
11.
|
Приготування холодних страв і закусок
|
24
|
|
12.
|
Приготування солодких страв і напоїв
|
12
|
|
13.
|
Приготування тіста та виробів з нього
|
12
|
|
14.
|
Організація обслуговування
|
6
|
|
|
Всього годин:
|
240
|
|
|
2. Виробнича практика.
|
||
1.
|
Ознайомлення з закладом ресторанного господарства. Системи охорони праці
на даному підприємстві
|
7
|
|
2.
|
Самостійна робота кухаря 4 розряду.
Кваліфікаційна пробна робота
|
406
|
|
|
Всього годин
|
448
|
|
|
Разом 4 розряд
|
668
|
|
|
|
ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ
з професії «Кухар (3-4 розряду)»
(термін навчання 3 роки)
№
теми
|
Назва професії та теми
|
РНП
|
|
«Кухар» ( 3 розряду )
|
|
|
І. Виробниче навчання
|
|
1.
|
Ознайомлення із закладом ресторанного
господарства . Інструктаж з безпеки праці та пожежної безпеки на виробництві
(в кухні-лабораторії)
|
6
|
2.
|
Робота в цеху для миття посуду
|
12
|
3.
|
Механічна кулінарна обробка
овочів, грибів
|
60
|
4.
|
Механічна кулінарна обробка
риби, приготування напівфабрикатів
|
54
|
5.
|
Механічна кулінарна обробка
м'яса, м'ясопродуктів, сільськогосподарської птиці, субпродуктів,
приготування напівфабрикатів
|
54
|
6.
|
Приготування страв з круп,
макаронних виробів і бобових
|
42
|
7.
|
Приготування супів
|
54
|
8.
|
Приготування страв з яєць
|
24
|
9.
|
Приготування страв і гарнірів з
овочів
|
42
|
10.
|
Приготування прісного тіста та
виробів з нього
|
42
|
|
Всього годин:
|
204
|
|
ІІ. Виробнича практика
|
|
1.
|
Ознайомлення із закладом ресторанного господарства. Організація охорони
праці на підприємстві
|
7
|
2.
|
Самостійна робота кухаря 3 розряду
|
301
|
|
Кваліфікаційна пробна робота
|
|
|
Всього годин:
|
308
|
|
Разом 3 розряд:
|
698
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий