Інструкційні картки



         Професійна освіта є невід’ємною ланкою системи безперервної освіти, що забезпечує реалізацію потреби людини в оволодінні робітничими професіями, спеціальностями, кваліфікацією відповідно до її інтересів, здібностей, стану   здоров’я та соціального замовлення суспільства і держави.
         Використання інструкційних та технологічних карток – це важливий засіб зв’язку теорії з практикою, який дає змогу закріпити теоретичні знання з питань технології приготування страв та організації виробництва.
Мета інструкційної картки: навчитися готувати страву  з дотриманням якості в роботі, технологічних норм, правил техніки безпеки та вимог санітарії і гігієни.
 У кожній інструкційній карті вказані - обладнання, посуд, інвентар, сировина, а також послідовність виконання робіт, норма закладки продуктів на 1 порцію та  правила відпуску і вимоги до якості.
 Набір сировини
Назва сировини
Витрата сировини на 1 порцію, г
         Тому використання інструкційних та технологічних карток сприяє формуванню вмінь і навичок учнів, формуванню самостійності, ефективно формує пізнавальні інтереси, озброює різноманітними способами діяльності та носить дослідницький характер.
Вони можуть бути використані на уроках виробничого навчання, на уроках спец. дисциплін, а також на лабораторних роботах та при самостійному вивченню матеріалу.
 Пропонуємо вашій увазі інстукційні та технологічні картки приготування страв з риби та м'яса.
4. Технологічні  картки приготувань страв з м'яса
5. Інструкційні картки приготувань соусів

Комментариев нет:

Отправить комментарий